Week 8 en afscheid

En dan komt de tijd van afscheid nemen, waarbij Aeryn (pupje rood) zondags de eerste was die vertrok, hij heeft de naam Aeryn gehouden en woont nu in Joure.

Hij werd dinsdags gevolgd door Austyn (pupje bruin) die inmiddels is omgedoopt tot Xem, hij woont nu in Bunde samen met Duitse Herder Max.

De vrijdag erna vertrok ook Aerys (pupje geel), maar niet nadat de wekelijkse fotoshoot woensdags was geweest(helaas zijn Aeryn en Xem vlak daarvoor al naar hun nieuwe huisjes gegaan).
Aerys woont nu in Dordrecht en heeft zijn naam gehouden.

Een dag later, kwamen ook de baasjes van Ayko (pupje blauw) om hem te halen.
Ook Ayko heeft zijn naam gehouden en hem zal ik af en toe blijven zien, want hij woont een paar kilometer bij ons vandaan in Assen.

En toen werd het stil...alleen Ayden (pupje groen) was er nog en dus hebben we de grote ren en alles opgeruimd en enkel een kleine ren voor de nacht laten staan.
Wat hebben we nog van hem genoten en stiekem baalden we dat er al leuke baasjes op hem wachten, maar ja, ook hem gaan we vast nog eens zien, want de woensdag dat hij 9 weken werd, is ook Ayden (die nu Kai heet) opgehaald en hij woont niet zo heel ver bij ons vandaan in Oosterwolde.

Pupjes, wat heb ik intens van jullie genoten en ook jullie mama heeft het super gedaan.
We hopen nog eens eens een update te plaatsen, al zet ik die af en toe ook wel op Facebook.

  Ayko (blauw) Ayden/Kai (groen) Aerys (geel)
14-11 7800 7200 7600